Boka
Boka gruppaktivitet

Gruppaktivitet

Välj dag:   Idag   tisdag   onsdag   torsdag   fredag   lördag   söndag   måndag
Visa 7 dagar

< Tidigare Senare >
måndag 2017-02-27
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
10:15 - 11:00 EasyLine 45 min Amelie 0 2 Fullbokat  
11:45 - 12:15 GRIT® PLYO 30 min start v.10 20 0 Inställt  
16:30 - 17:25 BODYBALANCE® Jimmy 3 1    
16:30 - 17:25 Cykel Puls Hanna Ka 2 0    
17:00 - 17:45 EasyLine 45 min Core Elin V 0 9 Fullbokat  
17:00 - 17:30 GRIT® STRENGTH 30 min Linda Li 9 0    
17:15 - 18:00 Vattenträning djup Helèn B 0 1 Fullbokat  
17:35 - 18:05 CXWORX® 30 min Linda Li 0 5 Fullbokat  
17:35 - 18:20 SH´BAM® 45 min Familjen är välkommen (barn från 10 år) Malin F 5 0    
18:00 - 18:45 EasyLine 45 min Elin V 1 0    
18:15 - 19:00 20/10 45 min Marie I 10 0    
18:15 - 19:10 Cykel Puls Linda Li 0 7 Fullbokat  
18:15 - 19:00 Vattenträning Susanne F 5 0    
18:25 - 19:20 Runners Strength Passar alla, inte bara löpare. Styrka, kondition och rörlighet i ditt eget tempo. Familjen är välkommen (barn från 10 år) Helen J 3 0    
18:55 - 19:25 EasyLine 30 min Johanna A 14 0    
19:15 - 20:10 BODYPUMP® Jonna 0 0 Fullbokat
19:30 - 20:45 MOJO Yoga 75 min Emma D 10 0   Boka
19:35 - 20:20 Cykel Puls 45 min Alexander 5 0   Boka
 
tisdag 2017-02-28
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
06:30 - 07:15 EasyLine 45 min Susanne F 6 0   Boka
08:55 - 09:40 BODYBALANCE® 45 min Fokus andning, rörlighet och balans Anahi 6 0   Boka
10:00 - 10:55 Cykel Puls Lågintensivt fokus Josefin 1 0   Boka
12:30 - 13:00 20/10 30 min Johan 19 0   Boka
16:30 - 17:25 BODYPUMP® Anna A 0 17 Fullbokat Boka reservplats
16:30 - 17:25 Cykel Puls Hanna Ka 0 13 Fullbokat Boka reservplats
16:45 - 17:40 MOJO Yoga Emma SJ 0 0 Fullbokat Boka reservplats
17:00 - 17:45 EasyLine 45 min Johanna A 0 7 Fullbokat Boka reservplats
17:40 - 18:35 BODYCOMBAT® Anna A 15 0   Boka
17:45 - 18:40 Cykel Puls Sofi 0 17 Fullbokat Boka reservplats
17:55 - 18:50 Box Marie I 0 2 Fullbokat Boka reservplats
18:00 - 18:45 EasyLine 45 min Peder 0 17 Fullbokat Boka reservplats
18:30 - 19:25 Workshop Månadens muskel - Hjärtat. Vi träffas träningsklädda på gymmet. Välkommen!/ PT Johan Johan 3 0   Boka
18:40 - 19:35 Zumba® Susanna 0 8 Fullbokat Boka reservplats
19:00 - 19:45 EasyLine 45 min Elin V 0 4 Fullbokat Boka reservplats
19:00 - 19:30 GRIT® CARDIO 30 min Helen J 0 7 Fullbokat Boka reservplats
19:20 - 20:05 Cykel Puls 45 min Tema: Styrkeintervaller Fredrik 0 13 Fullbokat Boka reservplats
19:40 - 20:10 CXWORX® 30 min Christoffer 2 0   Boka
19:45 - 20:40 BODYBALANCE® Annette 0 7 Fullbokat Boka reservplats
 
onsdag 2017-03-01
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
06:30 - 07:15 Cykel Puls 45 min Linda E 9 0   Boka
10:00 - 10:55 EasyLine 55min pass. Lågintensivt fokus. Kerstin 0 5 Fullbokat Boka reservplats
10:30 - 11:25 BODYPUMP® bebisar som ännu ej kryper välkomna Marie I 1 0   Boka
11:30 - 12:15 Cykel Puls 45 min Katarina 11 0   Boka
11:45 - 12:40 BODYBALANCE® Jimmy 0 0 Fullbokat Boka reservplats
15:30 - 16:15 Vattenträning Susanne F 24 0   Boka
17:00 - 17:55 Cykel Puls Emma SJ 0 23 Fullbokat Boka reservplats
17:00 - 17:45 EasyLine 45 min Familjen är välkommen (barn från 10 år) Saara 0 11 Fullbokat Boka reservplats
17:00 - 17:45 SH´BAM® 45 min Familjen är välkommen (barn från 10 år) Emelie H 11 0   Boka
17:40 - 18:10 BODYPUMP® 30 min Jonna 0 23 Fullbokat Boka reservplats
17:45 - 18:30 Vattenträning djup Vattenträning Multi Helèn B 0 6 Fullbokat Boka reservplats
18:00 - 18:55 BODYBALANCE® Tove 0 3 Fullbokat Boka reservplats
18:00 - 18:30 EasyLine 30 min Linnéa A 0 2 Fullbokat Boka reservplats
18:15 - 18:45 CXWORX® 30 min Jonna 0 28 Fullbokat Boka reservplats
18:45 - 19:30 EasyLine 45 min Robert 2 0   Boka
18:55 - 19:40 20/10 45 min Linda Li 0 19 Fullbokat Boka reservplats
19:00 - 19:55 Cykel Puls Tema: Hårdrock Pia 0 3 Fullbokat Boka reservplats
19:45 - 20:40 MOJO Yoga Emma D 0 5 Fullbokat Boka reservplats
 
torsdag 2017-03-02
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
06:30 - 07:25 Yin Yoga Lugn och meditativ yogaform där du stannar länge i mjuka positioner för ökad rörlighet. Tiden för att stärka bindväven, djupet för energi och stillheten för lugn. Yin yoga kan rekommenderas alla utom dig som är gravid. Medtag gärna strumpor & tröja. Marie V 15 0   Boka
10:00 - 10:45 EasyLine 45 min Saara 6 0   Boka
11:15 - 12:10 BODYPUMP® bebisar som ännu ej kryper välkomna Josefin 14 0   Boka
11:30 - 12:00 GRIT® CARDIO 30 min Johan 9 0   Boka
15:00 - 15:45 Vattenträning Martina 15 0   Boka
16:30 - 17:25 Cykel Puls Frida 3 0   Boka
16:45 - 17:30 EasyLine 45 min Anna Ry 0 5 Fullbokat Boka reservplats
17:20 - 17:50 CXWORX® 30 min 11 0   Boka
18:00 - 18:55 Cykel Puls Maria E 0 4 Fullbokat Boka reservplats
18:00 - 18:30 GRIT® STRENGTH 30 min Christoffer 4 0   Boka
18:10 - 18:55 EasyLine 45 min Lisette R (fd A) 0 0 Fullbokat Boka reservplats
18:15 - 19:00 SH´BAM® 45 min Familjen är välkommen (barn från 10 år) Anna N 9 0   Boka
18:35 - 19:30 BODYCOMBAT® Christoffer 17 0   Boka
19:05 - 19:35 CXWORX® 30 min Anna N 8 0   Boka
19:10 - 19:40 EasyLine 30 min Lisette R (fd A) 14 0   Boka
19:15 - 20:45 Cykel Happening 90 min Medley Växjö simhalls atletiska cykelutmaning våren 2017. Ett riktigt utmanande pass som pågår v 4-13 för den vane cyklisten men även för den som inte kört cykel så många gånger innan. Inspiration till passet är hämtad från utomhuscyklingen. Detta är etapp 2 av 3 där vi fokuserar på intervallträning under, på och över tröskelpuls. Catrin M 8 0   Boka
19:40 - 20:35 BODYPUMP® Bernadette 4 0   Boka
19:40 - 20:35 Yin Yoga Lugn och meditativ yogaform där du stannar länge i mjuka positioner för ökad rörlighet. Tiden för att stärka bindväven, djupet för energi och stillheten för lugn. Yin yoga kan rekommenderas alla utom dig som är gravid. Medtag gärna strumpor & tröja. Magdalena 3 0   Boka
 
fredag 2017-03-03
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
06:30 - 07:15 Cykel Puls 45 min Maria Lu 30 0  
08:45 - 09:40 Yin Yoga Lugn och meditativ yogaform där du stannar länge i mjuka positioner för ökad rörlighet. Tiden för att stärka bindväven, djupet för energi och stillheten för lugn. Yin yoga kan rekommenderas alla utom dig som är gravid. Medtag gärna strumpor & tröja. Linda Li 20 0  
09:45 - 10:40 EasyLine 55min pass. Lågintensivt fokus. Kerstin 18 0  
10:00 - 10:30 GRIT® STRENGTH 30 min Linda Li 24 0  
11:00 - 11:45 Cykel Puls 45 min Anna A 30 0  
12:00 - 12:45 BODYPUMP® 45 min Anna A 30 0  
14:00 - 14:55 EasyLine 55min pass. Lågintensivt fokus. Amelie 18 0  
15:15 - 16:10 Yin Yoga Lugn och meditativ yogaform där du stannar länge i mjuka positioner för ökad rörlighet. Tiden för att stärka bindväven, djupet för energi och stillheten för lugn. Yin yoga kan rekommenderas alla utom dig som är gravid. Medtag gärna strumpor & tröja. Magdalena 20 0  
17:00 - 17:55 BODYPUMP® Marie I 30 0  
17:00 - 17:45 EasyLine Happening 45 min Helen J 18 0  
17:00 - 17:45 SH´BAM® 45 min Familjen är välkommen (barn från 10 år) Malin F 18 0  
17:15 - 17:45 Vattenträning 30 min Djupvattenträning i Multibassängen 8-delen, 34 grader varmt. Vi fokuserar på styrka. 12 0  
17:30 - 18:25 Cykel Puls Tema: Långa intervaller med ansträngning 80-92% av maxpuls. Ökar syreupptagningsförmåga & muskeluthållighet. Passar både nybörjaren & den erfarne cykliste Maria Lu 30 0  
18:00 - 18:30 CXWORX® 30 min Christoffer 20 0  
18:00 - 18:45 Vattenträning AiChi Marianne 16 0  
18:35 - 19:05 GRIT® CARDIO 30 min Christoffer 14 0  
 
lördag 2017-03-04
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
09:00 - 09:55 BODYPUMP® Emma D 30 0  
09:00 - 09:55 Cykel Puls Emma SJ 30 0  
10:00 - 10:55 BODYBALANCE® Anna A 20 0  
10:00 - 10:30 CXWORX® 30 min Jonna 30 0  
10:15 - 11:00 EasyLine 45 min Emma D 18 0  
10:40 - 11:25 GRIT PLYO HAPPENING 45 min Release Grit Plyo nr 20 OBS passtid 45 min Johan 20 0  
15:00 - 16:30 Cykel Happening 90 min Medley Växjö simhalls atletiska cykelutmaning våren 2017. Ett riktigt utmanande pass som pågår v 4-13 för den vane cyklisten men även för den som inte kört cykel så många gånger innan. Inspiration till passet är hämtad från utomhuscyklingen. Detta är etapp 2 av 3 där vi fokuserar på intervallträning under, på och över tröskelpuls. Maria Ka 30 0  
 
söndag 2017-03-05
Tid Pass Personal Ledigt Re­serv­er Status Boka
08:00 - 11:30 Cykel Happening Vasaloppscykling med Maria k, Maria L & Linda Li passet är endast till för dig som tänkt vara med hela tiden. 28 0  
09:00 - 09:55 MOJO Yoga Emma D 20 0  
10:15 - 11:00 EasyLine 45 min Emma D 18 0  
16:05 - 16:35 CXWORX® 30 min Christoffer 30 0  
16:30 - 17:45 Box & Kick 75 min Pedda 16 0  
16:40 - 17:35 BODYPUMP® Christoffer 30 0  
16:45 - 17:40 Cykel Puls Jennifer 30 0  
17:00 - 17:45 EasyLine 45 min Familjen är välkommen (barn från 10 år) Robert 18 0  
17:45 - 18:30 20/10 45 min Johan 24 0  
18:00 - 18:55 BODYBALANCE® Anahi 20 0  
 
< Tidigare Senare >

 
Denna tjänst är utvecklad av BRP Systems AB.